ChauffeursdienstenWilt u uw reistijd naar werk of afspraak nuttig besteden? Kunt u tijdelijk uw eigen auto niet zelf besturen als gevolg van een ongeval of lichamelijk ongemak? Bevindt uw bedrijf/onderneming zich op een moeilijk bereikbare plaats?

Dan vindt u bij ons de idelale oplossing: vervoer door een ervaren chauffeur in uw eigen auto!!!

Hoe werkt het? U belt ons en legt uw vervoersprobleem aan ons voor.

Wij zorgen dan dat, tegen een redelijk uurtarief, onze chauffeur op het afgesproken tijdstip bij u aanbelt en u met uw eigen auto naar de plaats van bestemming brengt. U betaalt alleen het uurloon van de chauffeur plus de reiskosten voor de chauffeur om naar uw ophaaladres te komen en terug te reizen vanaf uw bestemmingslocatie.

Wij werken met ervaren, jonge 65+ chauffeurs, die u veilig, discreet en comfortabel vervoeren in uw eigen auto!

Voor wie? In principe kan iedereen gebruik maken van onze diensten, maar met name zakenmensen, bedrijven met werknemers die tijdelijk niet zelf kunnen rijden (ten gevolge van een ongeval, ziekte, medicijngebruik o.d.) maar wl gewoon kunnen werken, bedrijven die (tijdelijk) minder goed bereikbaar zijn en die d.m.v. een pendeldienst met een bedrijfsauto/busje hun klanten willen laten vervoeren vanaf een station of andere opstapplaats.

Van deze nieuwe vorm van persoonsvervoer wordt steeds vaker gebruik gemaakt door grote bedrijven en verzekeringsmaatschappijen. Kosten door ziekteverzuim worden derhalve voorkomen en managers en directieleden kunnen tijdswinst boeken doordat zij zich onderweg kunnen voorbereiden op vergaderingen en werkbezoeken. Klanten/bezoekers van bedrijven worden snel en comfortabel vervoerd naar de plaats van bestemming.

Kortom: waarom moeilijk doen als het gemakkelijk (en voordelig) kan???

Bel ons dus gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op 0515 - 232 222.

Wij helpen u graag op (de) weg!!!!