Algemeen

Wij bieden verschillende typen vervoer aan. Het gaat hierbij om particulier vervoer, zakelijk vervoer, zorgvervoer, leerlingenvervoer, WMO-taxivervoer, rolstoelvervoer, limousine verhuur, rouwvervoer, nachttaxi’s en het huren van een privéchauffeur.

van-der-bles-makkum-friesland-ziekenvervoer

Ziekenvervoer

Bent u door ziekte langdurig aangewezen op vervoer naar medische instellingen? Dan kunt u via uw zorgverzekeraar een vervoersmachtiging aanvragen voor zittend ziekenvervoer/rolstoelvervoer. Wij rijden voor veel zorgverzekeraars. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om u ‘s nachts naar bijv. de spoedeisende hulp te vervoeren. Neem contact op voor meer informatie.

-vander-bles-makkum-friesland--21-speciale-voertuigen

Speciaal vervoer

Op zoek naar een bijzonder vervoersmiddel voor een speciale gelegenheid? Bij Taxicentrale Van der Bles is er van alles mogelijk. Laat ons weten wat je wensen zijn. Dan gaan wij kijken hoe we hierin kunnen voorzien. Neem contact op voor meer informatie.

web-rouwvervoer-van-der-bles-makkum-friesland-fotograaf-jessie-jansen-13

Rouwvervoer

Wij bieden mogelijkheden voor rouwvervoer. Met de ruime uitvaartbus is er naast de kist ook ruimte voor 8 andere personen. De bus is ook geschikt voor personen met een rolstoel. De bus heeft een lage instap, een lift aan de achterzijde, getinte ramen voor privacy, airconditioning en een geluidsinstallatie voor begeleidende muziek. Neem contact op voor meer informatie.

taxi-centrale-van-der-bles-makkum-friesland-prive-chauffeur

Privé chauffeur

Bij Taxicentrale Van der Bles kunt u ook een privéchauffeur huren. De chauffeur brengt u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming. Ook voor pendeldiensten zijn onze chauffeurs inzetbaar. Neem contact op voor meer informatie.

schoolvervoer

Leerlingenvervoer

Met leerlingenvervoer van Taxicentrale Van der Bles, zorgen wij ervoor dat uw kind veilig op school komt. Voor meer informatie over leerlingenvervoer kunt u de website van de Rijksoverheid bekijken.

rolstoelvervoer

Rolstoelvervoer

Uw rolstoel moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Wij nemen de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden (Code VVR) hiervoor als leidraad. Deze checklist geeft aan waar u op moet letten.

wmo-vervoer

WMO vervoer

Bij ons kunt u ook terecht voor Wmo-taxivervoer. Hiermee brengen wij u naar de desgewenste bestemming, binnen een straal van 25 kilometer van uw woonadres. Eén van onze collega’s haalt u op bij de voordeur en helpt u bij het in- en uitstappen. Meer informatie over het Wmo-taxivervoer? Bekijk dan de website van Gemeente Súdwest-Fryslân. Komt u niet in aanmerking voor Wmo-taxivervoer? Vraag dan bij ons de Blespas aan.